Documents

Wie zijn we?

Fly My Horse werd in 2023 opgericht door Sven Van Damme. Als horseaholic met meer dan 20 jaar operationele en managementervaring in het internationale vervoer van paarden is Sven de juiste man op de juiste plaats.

Als fokker, ruiter en liefhebber in hart en nieren kan u op uw 2 oren slapen dat uw dierbaarste metgezel in de best mogelijke handen is tijdens zijn/haar transport rond de wereld.

Van jongs af aan zit de passie voor paarden in het bloed. De paardenmicrobe verspreidde zich alsmaar verder en vandaag de dag deelt hij, samen met zijn vrouw en kinderen, deze passie dagelijks met het hele gezin!

Met een diploma in internationaal transport en kennis van Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Russisch en Pools heeft hij ongetwijfeld alle capaciteiten om de klus te klaren!

Tot op vandaag heeft hij al meer dan 5000 verschepingen van paarden wereldwijd met succes beheerd!

Geen bestemming is te ver met de drive van Fly My Horse !

Fly My Horse heeft een sterk team van ├ęchte paardenmensen
die topservice bieden aan onze hippische vrienden!

Waarom ? Omdat we er gewoon om geven!
De best mogelijke service willen geven
En we geven om het welzijn van onze dierbare paarden!

Waarom voor onze diensten kiezen?

Eersteklas passagiers verdienen eersteklas service!

Met een klein, zeer toegewijd en flexibel team kunnen we gemakkelijk voorzien in de snel veranderende behoeften van al onze klanten.

Elk paard en elk transport is anders. Dit vereist een aanpak op maat, korte communicatielijnen en flexibiliteit. Bij Fly My Horse luisteren we goed naar uw wensen en eisen.

Het is onze missie om u te ontzorgen bij het transport van uw paard!

Gelukkige paarden, gelukkige grooms en gelukkige eigenaren: daar doen we het voor.